morgon

God morgon på er! Har precis klivit ut ur duschen och sitter framför datorn i köket. Det känns fett bra att jag börjat somna lite tidigare och gå upp lite tidigare, det känns som att jag har mer koll på livet då. Hehe. Jag sitter och lyssnar på ett inspelat samtal, det är intressant men läskigt. Förstår inte hur människor kan tycka att det är okej att sitta bakom en skärm och uttala sig, SKÄMTA, om hemskheter. Dumt. Jag blir arg och ledsen. 
 
 

i aint giving up on you.

så nu sitter jag i skolan och skriver lite på mitt arbete. mattias har lyckats somna i soffan bredvid mig men aja, jag försöker få lite saker gjort medan han sover så man kan få undan lite haha. det är väldigt tyst i skolan idag, inte så mycket folk här. igår var det hur mycket människor som helst, men tror att det var pga det var måndag och folk brukar vilja visa sig då. ingen aning om varför. 1orna hade grejer iofs. 3orna hade inlämning igår kväll. kanske var därför.
 
 
Jag tänkte på en massa saker när jag och mattias var på väg hit, jag får se om jag orkar försöka göra det sammanhängande nog att lägga upp här eller om jag låter det vara så oklart och luddigt som det är och glömmer bort det (tids nog haha). 

Morn

God morgon! Nu sitter jag på en stol i ett kök på fridhem, hehe - jag är hemma hos Mattias. Vi äter frukost! Det blev lite sovmorgon hehe men 10 är bättre än 14 i alla fall. Idag ska vi till skolan och kötta plugg. Jag kommer nog dö av tristess men det ska ändå bli kul. Vi hörs när jag är i skolan!Upp