Into the night.

Hej på er! Har inte bloggat på länge, men det har ju varit jul och skidåkning som stått på min agenda inget leker man inte med! Nu är jag i alla fall på en buss på väg till Stockholm. Det ska ta ungefär 9 timmar.... Det finns wifi på bussen så jag tänkte ladda ner netflix här och kolla på någon film eller så, pm det fungerar dvs. Men sen imorgon ska jag nog ge er en lite mer detaljerad uppdatering, tills dess får ni nöja er med sporadiska inlägg från mobilen! Puss

Svullet.

Hejhej på er! Sitter på roslagsbanan nu och är på väg in till stan. Hade en rolig utgång igår med Alice men idag kanske man har fått lida lite för det... Anyway så ska jag på bio nu med Karl, så det ska bli mysigt. Vi ska se på Life of Pi! Lite roligt då vi har skrivit uppsats om boken ut en postmodernistisk synvinkel.

Nog om det tycker jag, så här får ni en bild på mig idag när jag låg och dog lite i soffan framför National Geographic kanalen.. Mina läppar var supersvullna och är det fortfarande men vet dock inte varför. Kan bero på många pussar på Karl och extremt torra läppar... Sen så brukar de svullna när det är kallt ute av nån anledning. Men det gör verkligen ont för jag känner hur det pulserar och skit. Nu ska jag av så ni får ha det så bra!!

Crying outside.

 
I brist på nya bilder får ni en urgammal på mig från resan till Dubai då vi simmade med delfiner!
 
God eftermiddag på er allesammans. Läsare från VRG - Snart är det JULLOV! Hur taggad är man inte på det då? Jag kan inte direkt säga att jag är så dundertaggad eftersom jag är hemma sjuk men man är väl ändå lite glad! Jag är som sagt fortfarande hemma dubbelvikt, eller nej faktiskt inte! Jag har mått ganska bra idag faktiskt, förutom extrem trötthet bara... Jag har en del saker jag måste få gjort idag, jag började ju rensa min garderob igår så det är läge att det blir klart idag så ag slipper leva i en gigantisk klädhög. Dessutom måste jag filma lite på en film och sedan redigera den. Dessutom måste jag plugga teori, och betala lite räkningar. Sen fick jag mitt arvodesbrev idag vilket är kul! De ska betala ut allt på fredag så det känns bra! Iofs är jag redan klar med alla julklappar, bara lite små detaljer kvar såsom kort och så vidare. Åh, snart är jag i Ramundberget. 
Upp