Foreign objects.

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra onsdag hittills, det kan jag säga er att jag inte riktigt har haft. Eller jo, men den började väldigt intressant och aningens obehagligt. Vi har nämligen haft några främmande människor på besök under natten, de har tagit lite saker (inget utav värde så det är ingen fara så) och det har fått mig att bli lite förvirrad men mest lite skrämd faktiskt. Så himla obehagligt att tänka på att vilt främmande människor har varit i ens egna hus, flyttat på saker, tagit saker, öppnat fönster trots att det suttit fast med hasp. Usch, ryser bara jag tänker på det.

Nu sitter jag och Karl i alla fall och läser tillsammans som ett gammalt par, lite mysigt sådär. Jag bloggar från mobilen så det är därför det kommer lite random bilder. Hoppas ni har det bra, vi hörs sen! Kram

Knasiga Filurer.

Hejhej! Nu har vi landat i Malmö och sitter på bussen, de har gratis WiFi vilket är kalasbra! Flyget gick bra, man är bara så trött efter att inte ha sovit någonting under natten, och man fick inge vidare sömn på själva flyget heller. Jag har suttit och filat på en massa mail under tiden vi väntade på att få gå på flyget, har varit ganska tråkigt men jaja, det får man bara stå ut med. Äsch - förlåt för tråkigt inlägg, ville bara uppdatera er! 
 
Ni har säkert sett den här bilden förut men jag tyckte den såg mysig ut och sen är det dessutom på mig och Karl så det är ju bara ännu bättre! 
 

Testing something new.

Godmorgon på er! Jag sitter i bilen nu på väg till Arlanda, det är dags för mig och Karl att dra till Åhus nämligen och för första gången ska jag flyga dit! Vi klev upp 05:15 imorse och jag har verkligen inte sovit alls.. Jag lovar att uppdatera mer när jag kommer fram. Ha det bäst nu och njut av en god frukost!

Upp