Upp och hoppa!

Hej! Idag är det torsdag, min examinationsdag, valborg och sista skoldagen innan långhelg! Vet ni hur skönt det ska bli?? HUR SKÖNT SOM HELST. Det här är alltså det nästsista jag gör som 1a på BTH Digital BIldproduktion. Det är bara projektkursen kvar, sen SOMMAR. Åh. Tagga galet. Ska bara naila denna redovisning, sen flyter resten på av sig självt. Puss!
 
 
 

Made of Paper.

Godförmiddag! Övervägde att skriva morgon men så insåg jag att klockan är 11. Jag ska alldeles snart gå till skolan, men först ska jag baka en kladdkaka. Aja, jag har typ som vanligt intressant att skriva, men tycker om att skriva ändå bara så att jag får se att det verkligen går om man försöker. Eller inte. Aja. Idag ska jag försöka boka en tid för tvätt, orkar inte att det går så lång tid mellan alltihopa. Blir så himla mycket man ska hinna med då. Ska försöka komma på nåt spännande projekt att syssla med. Nästa kurs lär bli galen. Ha det fint! 
 

.

Är fett ball idag så alla vet. Sitter mest i skolan, kanske ute ibland, njuter av det fina vädret, livet allt ni vet. Asså. Fett bra. Nu kör vi resten av dagen med nåt annat som också är meningsfullt. 
Upp