Take me dancing.

Hej bloggen! Hur är det med er kära läsare? Hoppas det är fint med er, det är ju sommar trots allt, även om vädret inte vill hålla med. Jag sitter i köket och bråkar lite med kaffemaskinen, inte espressomaskinen utan vår turkosa kaffebryggare som är typ från sekelskiftet. På riktigt. Den är hur ball som helst men otroligt underbart och frustrerande långsam. Nästan som att vänta på en snigel som ska till rymden (P.S till alla er realister som ba nej en snigel kan inte åka till rymden - asså låt bli, hallå. Sniglar kan också få drömma. You Go Glen Coco.) mhm, rant - done. 
 
Precis, preach. 
 
Lyssnar på en massa soft musik, disco ni vet. Sånt man inte kan vara ledsen till. Ack, så underbart. Glada tider osv. Men vet ni - det löser sig. Det ordnar sig. Hakuna Matata, Coola Bananer osv. Jag är fett lugn. Peace. 
 
 

Onsdag.

Alltså hej. Jag har inte skrivit här som ni har märkt, men jag fick ett fint gästinlägg från Mattias så det kändes bra. Jag sitter hemma ensam nu i köket och funderar på allt som hör livet till. varför man har relationer som man har och varför de ser ut på de sätt liksom. Aja, det var inget viktigt jag tänkte förmedla här utan det var mest att jag behövde få tänka på något enklare än det som redan pågår. Jag får inte skriva något om det här tyvärr, men jag hoppas kunna avreagera mig på andra sätt. Kanske sätter mig och spelar lite gitarr eller nåt en stund i stället. 
Ha det bäst hörni, jag kommer ha en otroligt skev dag. usch. 
Upp