Something in my heart.

Sitter i modellverkstaden, igen. Haha, det har typ blivit mitt andra hem. Ska snart bege mig hem och städa lite. Måste ordna upp lite med en massa kartonger som kom och förstörde mitt hem igår haha. Fick en leverans på en massa köksredskap som sagt så nu har jag en massa tomma kartonger som måste bort hihi. Ska fixa med det. Sysselsättning liksom! 

What You've Had.

En random bild på mig när jag står och lyssnar på en människa utanför Charlies i Stockholm. Kommer ihåg den här kvällen, så himla fint det var. Saknar Stockholm rätt mycket faktiskt, men försöker att inte tänka på det överdrivet mycket, det blir så himla jobbigt då. 

Stay with me.

Så jag har precis mottagit några paket från DHL med en massa köksprylar i. Det känns bra att numera ha brödrost, mixer och tekokare i min ägo. Har dessutom fått en elvisp, två lampor och en pall. Tänkte ta en massa fina bilder på lägenheten till helgen så jag kan få visa nära och kära hur jag har det här nere. Måste städa och komma på någon smart lösning till förvaring innan jag vågar visa hehe. Hoppas ni har det bra. 
Upp