W O W

Här ekar det fett tomt. Jag har haft sjukligt mycket att göra. Fan. Förlåt. Jag saknar det här, babbel, mummel, allmänt tjaffs framför datorn. Jag tittar inte ens på film eller serier längre? Vad gör jag? Jag studerar, har ångest, skrattar, flummar omkring, saknar människor, skaffar fler och fler hjärtevänner som jag aldrig vill släppa ifrån mig någonsin. Hmm - hörde jag någon säga livet? För det är det som händer, mitt framför ögonen på mig och alla andra på jorden. Livet. Största ostbollen någonsin, men hörni it´s true. Jag har en liten överraskning till mig själv och typ bloggen (om det ens är någon som läser fortfarande haha). Jag har gjort en deal med Mattias. Det kommer bli fett. Hoppas jag. Lol, nu är jag taggad på annat. Typ vadsomhelst - really. 
 

Free Spirit.

En crappy photoboothbild till er denna söndag. Karlshamn har bjudit på underbart väder, fräknarna börjar kika fram efter en lång vinter, jag har klättrat på hustaket och andats in luften och friheten. Våren är äntligen på väg. 

Onsdag. Eller är det torsdag?

Jo men det är visst torsdag. Jag har ingen koll på vilken dag det, knappt vilken månad vi är och defintivt inte vilket datum det är. Borde väl kanske bekymra mig mer äver det än vad jag faktiskt gör men känner ändå att det är rätt bra med mig som det är. Jag sitter i skolan och pillar med lite allt möjligt på datorn. Borde strukturera upp min produktionsvecka lite mer, men det får helt enkelt bli som det blir. Orkar inte stressa upp mig riktigt än. Hoppas det är bra med er - ska försöka rycka upp mig lite så ni kan få läsa nåt mer roligt. 
 
Upp