MEN VAFAN?!

JAG HADE TILLÄGNAT EN HEL TIMME ÅT ATT SKRIVA IHOP EN MASSA INLÄGG SOM JAG SEDAN PUBLICERADE MEN DE SYNS INTE?!??!?!?!?!??!?!?!?!? OCH DESSUTOM SÅ HAR JAG ÄNDRAT KODMALLEN MEN DET GÅR INTE HELLER BORT DET JAG HAR ÄNDRAT?!?!??!?! OOOOOOOOOOOOOOOORKAAAAAAAAAA!

What has happened?

1041137-12-1309204109172_large

Så vad har jag förändrat med bloggen? Jo det ska jag berätta för er nu:

Jag har lagt till min twitter så att ni kan se mina inlägg på twitter, har ni själva twitter så FÖLJ MIG! :D Sedan har jag även ändrat måtten här och där, men det kanske inte ni märker av direkt. (Bilderna blir mindre.) Min header är även den ny. Och så har jag fixat menyn med olika rubriker och även att den är fetstilt. Men som sagt är bloggen långt ifrån klar och så fort jag har fixat allt administrativt så ska den "lanseras" och mina egna annonsörer kommer att synas istället för blogg.se reklamerna. Humm, vad tycker ni då?

Even if you don't try.

Tumblr_lni60foenu1qeuyuuo1_500_large

Ja som ni kanske märkte så är det mycket festivaler på gång. Jag skulle egentligen på Peace and love också (mamma hade till och med köpt biljetter) men eftersom USA resan krockade så valde jag givetvis den resan istället. Sedan har jag nyss varit på Where the Action Is. Colplay var förövrigt grymma. Helt otroliga. Finns inga ord. Vad har ni gått på för festivaler? Vilka skulle ni vilja gå på?

Upp