F R E I

Tjena! Jag sitter i Mattias kök och dricker lite kaffe. Har letat fram en massa coola youtubefilmer om en person vi ska researcha lite om så det ska bli kul att sätta igång med det snart. Innan dess tänkte jag ta det lite lugnt med hjärnan, skriva lite blogg, kanske kolla tumblr en liten stund. Ja ni hör, det är ingen stress här inte. Haha. Annars då?
 
Nej inte så mycket har hänt sen jag skrev igår sent på natten. Jag har sovit och sen vaknat. Kanske kollat nåt adventure time avsnitt men annars så är det verkligen inget mer spännande som hänt. Vaknade gjorde jag flera gånger imorse men det gör man ju alltid och sen går man inte upp förrän typ 3 timmar efter den tänkta tiden. Jobbigt det blir ibland asså. Nej, ska försöka hinna med lite tumblr också haha! Puss på er. 
 

B L O O M

Hej på er. Haha, det var ju ett tag sedan jag sist skrev. Trevligt att vara tillbaka en kortis. Har ju så mycket jag gör om dagarna och sen är jag nästan aldrig framför datorn längre så ja, det finns inte så mycket tillfällen att sitta och skriva. Synd, men jag skriver ju på annat håll också såklart :-) Hoppas allt är fint med er kära läsare. Jag har saknat bloggen, det skriver jag alltid och det är alltid sant. Bloggen är ju en del av mig ändå. 
 
Har inte så mycket jag vill skriva egentligen, hade bara en minut att döda nu sent på natten. Ha det underbart alla ni <3
 
 
Upp