Cheating.

Åh alltså hörni, jag har så OTROLIGT mycket bilder från Italien, ni anar inte. MEN det som suger är att jag inte har tillräckligt mycket minne på datorn, så måste sitta och rensa en massa först... Har dock några små bilder här typ som denna:
 
Aisling som sitter och koncentrerar sig väldigt på sin mobil. Det här är alltså på planet till Köpenhamn, vi mellan landade på vägen dit vilket sög. Men nej vet ni vad, jag ska fräscha till mig lite sen ska min familj ha mysig middag hemma. Ha det bäst!

Tillbaka till verkligheten.

Bild från mobilen, från toppen av topparnas fjäll i Italien, Monterosa. Åh vad det har varit underbart, men nu är man hemma och vet ni... det är så underbart det också. Min egen säng, jag kan göra lite vad jag vill, har mitt liv här. Åka skidor är så bäst, men att sova i sin säng bredvid något varmt och gosigt är bättre. Puss
 

Laddar inför en fet vecka.

Nu mina vänner ska jag åka skidor som aldrig förr. Ska kötta puder tills benen inte längre kan stå själva. Alltså, det ska bli så najs. Jag dör lite. Håller på att tagga sönder här med en massa musik. 
Upp