tisdag

hej! jag sitter i skolan som jag alltid gör under veckodagarna, och idag mina vänner är det soligt ute. det gör mig så glad, så himla underligt att solen kan ge en så mycket energi, eller ja det kanske inte är underligt egentligen. har funderat på det här med att dela saker med andra personer och jag har väl typ kommit fram till att jag inte delar med mig av något relevant någonsin, samtidigt som jag gör det alltid haha, åh älskar sånna tankar, där svaret är frågan och frågan är svaret, svar är fan överskattade. haha. kanske. det är en annan stämning här i skrivande stund, jag känner mig kanske inte nödvändigtvis peppad på något särskilt men det känns samtidigt som att någonting har lossnat lite, vilket känns som att det leder mig i någon riktning. det är bra? ja? nej? spelar det någon roll? nej? ja? haha. WOW livet. där har du det, grattis Cissi du lever. 
 

approach

idag är det söndag. det har säkert inte undgått någon att det är alla hjärtans dag, om om det nu skulle ha gjort det så varsågod för påminnelsen, haha. jag befinner mig i skolan därför jag fick plötslig målarlust. så nu är jag här i modellverkstaden och väntar på att saker och ting ska torka medan jag lyssnar på musik. det känns bra. hittade ett album tidigare idag som jag verkligen tycker om. nu lyssnar jag på nåt annat franskt elektroniskt som också låter fett nice. 
 
 
annars då? det händer inte så mycket i mitt liv just nu. jag och mattias var ute och filmade superkort igår, det skulle bli nån slags musikvideo men materialet blev tyvärr lite för brusigt för att det skulle kännas bra (enligt mig i alla fall) så vi kanske får gå ut igen nån gång. Det var så himla knasigt igår, det har nästan varit lite vårväder denna vecka och så helt plötsligt snöar det kaosmycket. haha. That's Karlshamn for you I guess. hade inlämning (en liten grej) i fredags också, jag reflekterade om berättande och skrivande som metod vilket känns både och typ. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara utan att det blir världens tankevurpa i nuläget så jag väntar med det till skolan kräver det typ. Nej, men jag orkar inte ta ställning till det nu för det blir alltid fel på något sätt. det känns för definitivt typ. 

what is family

They were the people who claimed you. In good, in bad, in parts or in whole, they were the ones who showed up, who stayed in there, regardless. It wasn’t just about blood relations or shared chromosomes, but something wider, bigger. We have many families over time….

Our family of origin, the family we created, and the groups you moved through while all of this was happening: friends, lovers, sometimes even strangers. None of them perfect and we couldn’t expect them to be. You can’t make any one person your world. The trick was to take what each could give you and build your world from it.

Upp