Posé Mit.

Jag kan ibland känna mig så otroligt tom att jag glömmer bort hur man är en människa. Eller en vän. Eller en flickvän. Det känns liksom mer lönt att vara ensam med sin misär att man medvetet/undermedvetet/wtf stöter bort prick alla. Jag låtsas inte bry mig, men jag bryr mig. Mycket. Alldeles för mycket, till den gräns att jag inte vet hur mycket mer jag ska göra för att förstår varför jag är så dum. Det låter självisk, barnsligt och idiotiskt att säga, att tänka, att skriva detta men jag skulle behöva någon som är med mig konstant och bara kommenterar det jag gör. Om det är rätt eller fel, bra eller dåligt. Går igenom konsekvenserna av mina handlingar på ett opartiskt och pedagogiskt sätt. Haha, fuck me, right?
 

Who needs everything else.

Tyckte den här outfiten var fin, dock hade jag själv valt shorts med mindre genomskinlighet. Hehe. Tyvärr blir jag inte så brun så vitt brukar inte vara så där fint på mig. Har rätt tråkigt här hemma, det börjar äntligen bli lite varmare ute (har varit fint ute men inte så varmt...) så jag tänkte ta en promenad i solen, lyssna på musik och uträtta lite ärenden. Typ köpa saker till Eddies medicinska bad han ska få (av mig...) varje kväll. Vi får se vad dagen har att erbjuda. 

Wednesday July 2nd.

 
God morgon på er! Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort. Vaknade lite innan 06 med Linus som skulle upp och jobba, planen var att jag skulle somna om men efter en timmes försök (eller twitter, instagram och imgur) så gav jag upp och gjorde frukost istället. Sitter nu med kaffe och knäckemacka, mums! Ska kolla lite på Scrubs, sen blir det att hitta på nåt äventyr medan Linus är iväg. Puss!
Upp