Tisdag.

Helluuu. Det blev en rätt segstartad dag så jag har inte hunnit blogga hehe. MEN nu är jag HÄR. Jag ösnkar verkligen att jag hade nåt superfint att visa men det har jag tyvärr inte. Därför tänkte jag fresta er med lite bakverk som jag och Mattias bakade igår - nämligen Chocolate Chip Cookiedough Brownies med Fudgefrosting. Det ni. 
 
 
 
 
 
 
Kan säga er att det var dundergott MEN fett mättande. Tror vi ska dela upp alla i två delar faktiskt, så man inte dör av mättnad haha. Om ni är taggade på recept så säg till! 

Kvällsblogg

Så jag har inte så mycket inspiration för tillfället. Jag är liksom taggad på att skapa något, göra något, känna mig kreativ men det går liksom inte. Jag behöver sätta mig ner och bara göra något, men får kramp liksom. Kan inte. Det gör inget, inte för stunden egentligen, men jag känner verkligen att det är dags för förändring. Kanske en helomvändning i livet typ. Jag vet att jag brukar få lite sånna ryck ibland men det känns verkligen som att det är något som är på gång. Hoppas jag i alla fall. Det hade ju varit så trevligt. 
 
 
Såg detta på tumblr idag, tänkte att det såg så fint ut så jag tror faktiskt att jag ska försöka göra en likadan. Kanske blir svårt, men det är ett lite roligt projekt att pyssla med i alla fall! 

Blå ljus.

 
Tog en liten bild med min mobil när jag ut för att fota igår, tyckte det såg så fint ut men färgerna blev som väntat inte alls lika fina som i verkligheten så jag redigerade den i VSCO (om ni inte har den appen så seriöst skaffa den...) och så blev det så här. Kanske bara är jag som tyckte det vart fint men aja. 
Upp