they are screaming at me.

Tumblr_lqsyku86ee1qeew2bo1_500_large

Känner att det blev ett väldigt monotont tema här nu.. ehm. Men jaja. Asså jag vet inte hur jag ska förklara utan att bli för personlig men det är mycket som pågår i mitt liv och jag försöker verkligen få nått slags utomstående perspektiv på allt men för att vara helt ärlig - det är så jävla svårt. Att vara tonåring i vårt samhälle, eller över huvudtaget är jobbigt för alla på ett eller annat sätt. Jag antar att det är vad man har varit med om tidigare som präglar reaktionen och hur man agerar när allt skiter sig typ.

Eller vad ska jag sitta här och låta smart för. Jag har ingen aning.

I need the darkness, someone please get light.

Tumblr_lqq5j9pbzx1qevleto1_1280_large

har ni någonsin fått känslan av att vara otillräcklig? eller att ni känner att man kanske inte riktigt visar sig själv i det ljuset man vill. Typ som att man försöker visa det bra hos en, men att det inte alltid uppfattas rätt.

Har ni någonsin känt att ni är som en dörr. Att man delar ut nycklar till folk som man tror sig bry sig om en, men som i själva verket bara vill se vad som finns på andra sidan dörren. Som någon sorts station som man måste passera för att byta till sitt andra jävla tåg.

Upp