A Quicky.

 
 
Så här såg jag ut för några veckor sedan när vi hade utställning i skolan. Det var mysigt och anledningen till varför jag tycker om den här bilden är för att 1. Jag har världens bästa brow-game 2. mina kindben är alldeles fab 3. Jag ser ju faktiskt snygg ut. Så lite egoboost på en söndagskväll när man sitter och känner sig lite lökig i skolan. Haha. Hoppas ni har haft en fin första advent. Puss

Äntligen!

 
// Source: min Instagram //
 
Nu har jag äntligen fått mitt tangentbord och min mus, WEHÅ - förbered er på en massa texter. Kan nig inte med ord förklara hur mycket skönare det är att skriva på mitt tangentbord än på det som finns på laptopen. Hihi, blir alldeles till mig av lycka. Nej, nu ska jag fixa lite med projektet, så man kan bli helt klar nån gång. Ha det bäst! 
 
 

Just a taste of the rainbow.

// En gammal bild på mig från i våras //
 

Vi är i stort sett klara för dagen, men jag sitter kvar i skolan och pillar med Illustrator och försöker komma i underfund med hur allting fungerar på kortkommandon. Det går framåt vilket känns bra! Annars då? Jo, vi har bara lite kvar att filma men om man tänker på det så är vi i det stora hela ganska klara med vårt projekt vilket är världsbäst. Nu är det bara postproduktion på process filmen, men eftersom att det är någonting jag behärskar så känns det inte så stressigt. Så jag sitter här i skolan och chillar med musik i lurarna och ja, bara är. Hoppas ni har en fin torsdag! 
 
Upp