Jag på sistone.

Om man bortser från det faktum att mitt ansikte ser lite skevt ut (jag har huvudet på snedden och ler lite konstigt) så kände jag mig väldigt fin den där dagen. Jag hade en slickad toffs vilket jag tycker är sjukt snyggt, men jag har aldrig riktigt känt mig trygg i det eftersom jag har lite udda huvud- och ansiktsform. Dessutom är mina öron lite udda formade, men ja - kroppskomplex har vi alla! Dessutom lyckades jag så otroligt bra med mina ögonfransar, det syns inte så mycket på den här bilden men OJ vad jag verkligen lyckades. Mina ögonfransar kändes sååå långa och fräscha. Kände mig inspirerad av typ 50-talet då jag hade en blommig och vippig kjol på mig. Den dagen var bra, mycket bra. Visst är det sjukt att en så ytlig sak som en outfit, ens smink eller hår kan avgöra om dagen blir bra eller dålig? Det tycker jag i alla fall :)
 
 

I'll Lose Control.

Så nu har ni alla fall fått ta del av två stora händelser! Jag ska självklart dela med mig utav mer saker, men jag har lite saker att pyssla med, måste verkligen duscha och sånt. Hoppas att ni tycker om att få se en massa bilder! Wieee :)
 
 
En underbar bild på mig och min mamma, hon kommer antagligen döda mig eftersom hon tycker att hon ser ut som ett spöke på den här bilden, men jag älskar mami precis som hon är och tycker att hon är världens vackraste. 
 

Studenten.

 
 
 
Ja, det här var den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag tog studenten. Jag klarade det. Även om man fick öva in ett leende ganska ordentligt så var det ändå ett äkta smile som prydde mitt ansikte hela dagen lång. det var underbart, helt magiskt. Jag har flera hundra bilder på min mobil, min kamera, kompisars kameror och mobiler ja överallt. Det är helt sjukt att JAG klarade av detta. Helt galet, jag går inte i skolan längre. 
Upp