Ett riktigt gott avslut.

Hej på er. ja det här med bloggandet haha. Måste verkligen hitta inspiration men det är ju så tråkigt när det är så grått och trist på vintern. Det är typ inte ens vinter här, bara regn och moln, dimma och blåst. Tråkigt. Men jaja, nog om tråkigheter för nu är det ju faktiskt jul! 

Long time no see.

Hej. Jag ber om ursäkt till er som kontinuerligt går in på bloggen här och har fått bemötas av samma gamla inlägg om whatever. Jag är tillbaka nu, med ett nytt inlägg haha. Yay. Min nuvarande situation ser ut som sådan, det är storm i Karlshamn, Klass II varning enligt SMHI och alla har haft panik. Stormen är rätt lugn alltså, så det är ju skönt. Ligger i sängen en lördag klockan 15:41 och dricker kaffe och bloggar. Det börjar bli mörkt redan, hoppsan haha. Jag ska städa mitt kök vid nåt tillfälle, det ska bli klart innan kvällen så jag borde väl kanske sätta igång med det typ nu, men vill helst äta först och kanske, bara kanske, titta på nåt avsnitt av New Girl. Hehe. Åh. jag hoppas att ni har det bra, kanske kikar in här om en liten stund igen, Puss. 
 
 
// Inte säkert att någon förstår men jag var inne på tumblr för första gången sedan incidenten idag, det var underbart och jag blev nästan tårögd. Bilden kommer från tumblr, jag är vinnaren. Stupid My LIttle Pony... //

December.

 
// En bild från Kristianstad när jag var där i lördags tillsammans med min mamma. Tagen från min Instagram //
 
Hej på er! Det var tyvärr ett tag sedan vi hördes av, men jag hoppas att ni har klarat er bra utan mig. ;-) Själv har jag igår blivit klar med ett stort projekt inom Grafisk Design vilket var skönt. Nu är det dock dags att sätta igång med ett ännu större projekt som ska fortlöpa ända till vecka 3, så det är lite läskigt om jag ska vara helt ärlig. Det blir nog bra till slut! Jag ska sätta mig och pilla lite i Illustrator nu, måste äta lite först men sen blir det roliga saker! Kram på er och ha en underbar tisdagskväll! 
 
 
Upp