tell me your story.

har gjort lite läxor nu. mamma överraskade mig med det faktum att vi alla ska ta en liten utflykt till läkaren imorgon och testa halsfluss eftersom 2 utav 4 som är hemma (pappa är bortrest) har halsfluss i la familia. Kul kul.

Men jag ska kolla på scrubs nu. hejdå..

kasta iväg det som är gammalt.

Jag vill också rita med stjärnor i luften. Och en sak som jag verkligen borde göra är att fundera ut vad jag ska ha på mig på lördag eftersom jag både ska på inflyttingsfest (yay!) och på Fridas 18års fest! Så det måste gå ihop eftersom jag ska från ett ställe till det andra, vilken ordning fattar ni själva hoppas jag annars bli det stelt. Så nu sitter jag i alla fall och klurar ut vad jag ska göra sen efter jag kommer hem. jag borde verkligen ta tag i mina läxor som jag har till nästa vecka och även imorgon. Vad var det vi skulle göra nu till foto? juste... fan.

två stenar rikare.

Igår och dagen innan var kanske de mest absurda någonsin när det gäller bloggen. Jag rageade sönder på allt, jag bröt ihop helt enkelt. tänker inte be om ursäkt för det är så jag tänker och är. Men idag är det torsdag och jag har varit så himla seg och groggy hela dagen. Men jag menar, vad ska man göra åt saken. Jag är sjuk och jag har ont i knäna, måste ju må lite sämre någon gång. Så jag sitter här nu och dricker te och kollar på youtubeklipp, ganska trevligt om man bortser det faktum att jag borde göra läxor istället. Ska göra det sen när jag kommer hem sen igen.
En låt som jag tycker att folk borde lyssna på är Birds - Serenades. Den är lite chill sådär. Mysig liksom.
Upp