Cant you be believing now

Hejhej. Som ni kanske har sett så postade jag en massa inlägg som jag skrivit när jag satt på planet. Men jag är i alla fall framme nu och ska snart bege mig ut på äventyr. Vi hörs senare idag med bilder och så! Puss

not even dreams

 

Lana del Ray hörni, hon är jäkligt bra. Jag hade lyssnat på några av hennes låtar och fastnat för hennes unika och sammetslena men ändå skrovliga röst, men så visade Anabelle hela albumet och jag blev typ kärlek. Laleh's nya är också bra, Some Die Young. Den är hoppfull och vacker. Det hon berättar med låten är så himla fin tycker jag.

Snart är vi verkligen framme. Alltså helt ärligt SNART är vi verkligen framme! Borde kanske lägga ihop alla mina väskor och pinaler som jag vräkt ut överallt, haha är expert på sådant, vi ska ju som sagt landa snart. Åh vad skönt jag sitter nu, vi sitter i business class. Så skönt.

 

 

Alltså pugs. De är ju bara för söta. Nu ska vi förbereda för landning!

Everybody has a soul

 

Ni vet sån där musik som bara får en att känna sig som en så himla mycket bättre person? Charice är ganska bra på sådana låtar, man känner att världen är en hoppfull och vacker plats och att man själv som individ är oövervinnerlig. Nu är det bara 50 minuter, sen ska vi landa. Jag sov och lyssnade på musik efter förra inlägget i ca tre timmar. Folk runtomkring mig blev lite irriterade typ på klickrandet på tangentbordet. ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILLS VI KOMMER AV DET HÄR FLYGPLANET.

 

Jag och mamma har planerat lite om vad vi vill göra, jag tycker att det är så gosigt att prata med henne om allt. Det är skönt att känna att man kan göra det, liksom prata om allt. Kanske inte precis, precis allt men ni förstår vad jag menar. Hon finns där för mig och det känns bra. Hon ger mitt hjärta en liten paus liksom.

Kärlek.

Upp