There is so much confusion in all these illusions.

Så jag lägger upp lite onsdagsinpiration till mig själv men även till er som känner att det är mysigt med lite inspo. Kom precis hem från veterinären med Eddie och där konstaterades det att han har någon slags allergisk reaktion som typ slagit ut hela hans system. Så ja, det var ju najs. Men han ska få medicin nu och blir förhoppningsvis mycket bättre snabbt! Lyssnar nu på musik och funderar på om jag kanske borde sluta chilla i min soffa och istället duscha. Problemet är bara att vi har en kvinna som städar uppe så jag kan inte göra det. Då blir det mer chilling och mindre dusching liksom. Förlåt förresten att jag inte lägger upp så roliga bilder på mig eller folk i min omgivning, har inte varit så bra på att fota men kanske borde bli lite bättre. Jag har dock en massa bilder från cheerleadingen men det kanske inte är så kul att alltid kolla på det. Ska fundera lite med vad jag ska göra åt situationen. 

It's really going down.

Hej på er! Nu kan man ju faktiskt skriva god morgon utan att folk skrattar åt en. Vaknade för en stund sedan men har mest haft lite ångest över hur jag skulle ta mig upp till köket och fixa kaffe utan att störa städmänniskan som befinner sig där. Jag lyckades i alla fall, bar ner kaffemaskinen och kände mig extra nöjd när kaffet var klart. Heh. 
 
______________________________________________________________________________________________________
 
I måndags hade jag träning och sedan skulle jag hämta upp min mobil som L tagit med sig in till stan. Vi stannade vid centralen ett tag, tog en kaffe på nya Starbucks, ångestade lite över hur ofta och högt de sa våra namn, gick till kulturhuset i isande kyla, gick till hellströms, mötte upp F, gick till Dovas, beställde godisdricka, gick till Lion Bar och ja, sen hem. Spontant är roligast eller hur?
 
 
______________________________________________________________________________________________________
 
Jag ska i alla fall dricka upp mitt kaffe nu, lyssna på lite gosigt medan, och sen gå ner till veterinären med Eddie som behöver tittas till. Planerna efter det är att duscha, föna och göra nåt av håret, svara på mail, åka in till stan och möta P för en fika och sen blir det jobb jobb! Jag är nog lite taggad på den här dagen i alla fall. 
 
 

Whenever Monday Comes.

Hänger alldeles alldeles för mycket på tumblr. Glömmer bort tiden för ofta, drömmer mig bort till fina miljöer, blommor, vackra människor och solsken. Nu ska jag åka till träningen, vi hörs lite senare. Kanske från mobilen. 
Upp