too much.

hej, alltså den här lektionen spårar lite. jag får panik, jag vet inte vad jag ska göra och inte heller hur det här ska bli av. men ja. förhoppningsvis kommer det fungera. det blir bra om det gör det, ser bra ut på cv:et. men ja.. hoppas. 

this is the life, like we know it.

hejhej! jag sitter hemma nu vid mitt skrivbord och lyssnar lite på musik. har lite läxor att göra men känner mig lite spridd faktiskt. måste samla mig lite först. planera lite saker måste jag också göra. men vi tar en sak i taget! skickar iväg lite mail om en välgörenhetsfest som min klass ska anordna, så det blir bra. jag är peppad på helg, passar bra att det kommer nu! 

show me.

så jag är klar nu, det gick ganska snabbt, skulle bara kolla igenom att allt stämde och att inget var helt kaos. men det mesta såg bra ut, känns bara så himla ytligt det som man skrivit liksom "kenyas huvudstad är nairobi..." etc etc. ni förstår säkert vad jag menar. Ska upp tidigt imorgon i alla fall så ska se till att faktiskt somna nu. datorn får definitivt inte följa med in på rummet så jag verkligen ska se till att sova. funderar på om jag ska göra klart grejen nu eller om jag ska göra det imorgon. tänker inte på läxan då alltså. för den är klar. 
ska lyssna lite på denne mannen här, han är så himla härlig och hans låtar gör mig alldeles varm och mysig inombords. vi hörs imorgon! puss på er, sov gott!
Upp