Lite fint.

 
Hejsan på er! Hoppas att ni har haft det bra, jag har ju varit väldigt dålig på att blogga och verkar fortsätta i den trenden..Hmpf.. I alla fall så har vi nu fått påsklov, eller ja sen i torsdags antar jag. Jag har inte gjort något superduper spännande egentligen, förutom att ha blivit awesome på fjäderboll med "The Hackmigos" (Erik och Karl...). Jag tänkte visa er lite bilder från den senaste tiden på instagram men ingenting vill samarbeta med mig vilket gör mig ledsen så jag orkar inte fortsätta. 
 
JO NU FUNGERADE DET!
 
1. Bild på min mammas chokladtårta som smakade heaven! // 2. Bild på min underbar Karl som är otroligt gullus i sin brors lejonkungen keps! // 3. Bild på en fin blomma som ger mig hopp om våren, hittade den i min trädgård!

Inför Sommaren.

Sitter med Siri på skype och planerar ut drömrutten för tågluff i sommar, det kliar i fingrarna så peppad är jag!! Ska verkligen bli helt underbart kul att utforska alla europas godbitar och få smaka lite på kulturen som finns här och definitivt få in lite (läs massvis med) fest! Vad ska ni göra i sommar?  
 

design.

Jag hatar verkligen att jag inte orkat fixa kommentarsfunktionen så nu tog jag en av designerna på blogg.se och så får det vara så här ett tag framöver tills jag orkar fixa en ny design. Jag gör detta för att jag främst vill att folk ska kunna kommentera igen.. hehe. hejdå!
Upp